«Επιχειρηματίες Μπροστά» με δράσεις αλληλεγγύης – Μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τα συσσίτια της Σπλάντζιας

Κανένα σχόλιο

Ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, ομάδα επιχειρηματιών των Χανίων κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους που χρήζουν βοηθείας, πρόσφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Τα τρόφιμα δόθηκαν προς ενίσχυση των συσσιτίων της Σπλάντζιας, αλλά και στην κοινότητα Βαμβακόπουλου.

Τα τρόφιμα για τα συσσίτια της Σπλάντζιας παρέλαβαν η Αντιπρόεδρος κα Μαρία Καπετανάκη και ο Ταμίας κ. Γιάννης Τσουκάτος, ενώ την κοινότητα Βαμβακόπουλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Ηλίας Παπαθεοφάνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί μια συνέχεια ανάλογων δράσεων μέσω των οποίων «μια μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών κάνει ένα βήμα «Μπροστά» προσφέροντας στην κοινωνία και τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, την ελπίδα, τη ζεστασιά και το χαμόγελο των εορτών», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της κίνησης «Επιχειρηματίες Μπροστά» κ. Στράτος Μπαλαντίνος.

"Sponsored links"

Στη φωτογραφία 1. διακρίνονται από δεξιά: Τσουκάτος Γιάννης (Ταμίας συσσιτίων Σπάντζιας), Τσοντάκης Χρήστος (Επιχειρηματίας), Καπετανάκη Μαρία (Αντιπρόεδρος συσσιτίων Σπλάντζιας), Μπαλαντίνος Στράτος (Επιχειρηματίας), Κουφάκης Παναγιώτης (Επιχειρηματίας), Καραπατάκης Αντώνης (Επιχειρηματίας), Αλυγιζάκης Ευτύχιος (Επιχειρηματίας)

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live