16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Επιχειρηματικές δραστηριότητες και στην Κρήτη ξεκινά ο Ιβάν Σαββίδης

Ημερομηνία:

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, έχει βάλει στο “μάτι” το ξενοδοχείο Capsis που βρίσκεται στην Αγία Πελαγία. Το θέμα φέρνει στην επιφάνεια σήμερα η εφημερίδα “Πατρίδα” που αποκαλύπτει ότι άνθρωποι του Ομίλου Σαββίδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την αγορά του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αγίας Πελαγίας.

Μετά την Χαλκιδική και την Ρόδο, έρχεται η σειρά της Κρήτης για τον Ιβάν Σαββίδη καθώς στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη προκειμένου ο όμιλος εταιρειών του ομογενούς επιχειρηματία να βάλει στον “στόλο” του το ξενοδοχείο Capsis.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα ζωηρό.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι ο Σαββίδης απλώνει τα δίχτυα του σε ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής και της Ρόδου. Τώρα σκοπεύει να κάνει δικό του το ιστορικό ξενοδοχείο που ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2007 αλλά ελέγχεται από τις τράπεζες λόγω μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Το Capsis κατασκευάστηκε το 1978 και βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο έκτασης 168 στρεμμάτων ενώ διαθέτει μεζονέτες, βίλες με ιδιωτική πισίνα και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Το ερώτημα τώρα είναι αν ο πολυπράγμων επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, στις «κρητικές» δραστηριότητες του θα περιοριστεί μόνο στον ξενοδοχειακό κλάδο ή θα μπει και σε άλλους. Για παράδειγμα στον αθλητικό χώρο της Κρήτης , όπου αναζητούνται επενδυτές για διάφορα σχέδια όπως δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων που θα μπορούν να φιλοξενησουν και ομάδες για την προετοιμασία τους ή ακόμα και επενδύσεις σε πρότζεκτ που αφορούν τα γήπεδα γκολφ που προσελκύουν τους πιο πλούσιους τουρίστες.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” που ανέδειξε το θέμα:

ef.png

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η “Άνοιξη της Κοραή” 2024: Χανιά, βιώσιμη πόλη

Τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου «Είναι...

Ποδηλατοπορεία από τα σχολεία της Κοραή

Στην ποδηλατοπορεία με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις...

Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Να επαναλειτουργήσει το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι

Ερώτημα σχετικά με το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι καταθέτει...

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...