Εργαστήριο Υφαντικής Τέχνης από την ΚΟΙΝΣΕΠ Ρόδακας στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου

Κανένα σχόλιο

Η ΚΟΙΝΣΕΠ Ρόδακας, έπειτα από το απολύτως επιτυχημένο πρώτο εργαστήριο το καλοκαίρι του 2022, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου Εργαστηρίου Υφαντικής Τέχνης στο πανέμορφο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου από 20 έως 26 Νοεμβρίου 2022 καθημερινά από τις15:00 έως τις 20:30 και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφορόμενο/η.

Με τη βοήθεια και καθοδήγηση της έμπειρης και αναγνωρισμένης υφάντρας Δέσποινας Σωμάκη από τα Χανιά, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το συναρπαστικό κόσμο της υφαντικής τέχνης και να δημιουργήσουν πάνω σε παραδοσιακούς αργαλειούς κυλίμια, κουρελούδες, λεπτά υφάσματα και κεντήματα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν επίσης βαφές νημάτων αλλά και δεσιές και κορδόνια. Το εργαστήριο πλαισιώνεται τέλος και από πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις σχετικές με την υφαντική τέχνη και την ιστορία της, αλλά και τεχνικές πληροφορίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Μετά το πέρας του εργαστηρίου όλοι και όλες οι συμμετέχουσες θα μπορούν να κρατήσουν τις δημιουργίες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες για το κόστος του εργαστηρίου, αλλά και τις δυνατότητες διαμονής στο χωριό, στις δράσεις του rodakas.org καθώς και στα τηλέφωνα 6944330970 και 6944216552.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live