Ερντογάν εκτός ορίων: Παρακολουθώ με αηδία τις πολιτικές της Ελλάδας – Βρωμάνε προκλήσεις και προβοκάτσια

Κανένα σχόλιο

Εκτός εαυτού για ακόμη μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της χώρας μας σημειώνοντας ότι παρακολουθεί με αηδία όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είμαστε στον βούρκο.

«Παρακολουθούμε με αηδία τις πολιτικές της γειτονικής μας Ελλάδας, οι οποίες βρωμάνε προκλήσεις και προβοκάτσιες. Γνωρίζουμε ότι η πραγματική πρόθεση αυτών που προκαλούν τους Έλληνες πολιτικούς και τους εξαπολύουν εναντίον μας είναι να εμποδίσουν το πρόγραμμά μας για την οικοδόμηση μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας» είπε και συμπλήρωσε:

«Οι ξένες στρατιωτικές συγκεντρώσεις με την εμφάνιση κατοχής σε όλη την Ελλάδα θα έπρεπε να ενοχλούν τον ελληνικό λαό, όχι εμάς. Ούτε αυτές οι στρατιωτικές μάζες ούτε αυτές οι πολιτικές και οικονομικές ενισχύσεις είναι αρκετές για να φέρουν την Ελλάδα στο δικό μας επίπεδο, αλλά είναι αρκετές για να την σύρουν στο βάλτο. Δεν θα διστάσουμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας έναντι της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουμε».

"Sponsored links"

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε επίσης: «Αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τους Έλληνες πολιτικούς, το ελληνικό κράτος, τον ελληνικό λαό και αυτούς που τους χρησιμοποιούν ως μαριονέτες» και συνέχισε: «Οι κατοχικές στρατιωτικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα πρέπει να ενοχλούν τον πραγματικό ελληνικό λαό, όχι εμάς. Πολιτικές δεσμεύσεις που θα υποθηκεύσουν το επόμενο τέταρτο του αιώνα της Ελλάδας και που σίγουρα θα πληρωθούν δεν πρέπει να ανησυχούν εμάς, αλλά τον ελληνικό λαό».

Η ομιλία του Ερντογάν

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live