Ερώτηση Μαρκογιαννάκη για τη στέγαση Περιφερειακών Ιατρείων Πλατανιά και Κολυμβαρίου

Κανένα σχόλιο

Ερώτηση προς τον υπουργό οικονομικών σχετικά με την Παραχώρηση της χρήσης των πρώην Αστυνομικών Τμημάτων Κολυμβαρίου και Πλατανιά για τη στέγαση Περιφερειακών Ιατρείων, κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην οποία αναφέρει:«Το ζήτημα της παραχώρησης της χρήσης των εγκαταλειμμένων πλέον, πρώην Αστυνομικών Τμημάτων Πλατανιά και Κολυμβαρίου, προκειμένου να μεταστεγαστούν στις εγκαταστάσεις τους τα Περιφερειακά Ιατρεία των Τ.Κ. Πλατανιά και Κολυμβαρίου, αντιστοίχως, είχε τεθεί στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου με την Α.Π. 2302/28.9.2012 ερώτησή μας, ενώ έχει επανειλημμένα απασχολήσει και την αρμόδια δημοτική αρχή.

Περαιτέρω, ο Δήμος Πλατανιά, συνεπικουρούμενος από την τοπική κοινωνία και με στόχο την άμεση κάλυψη ενός κρίσιμου κενού στην παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, ανέλαβε την υποστήριξη της μεταστέγασης του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμβαρίου στο κτήριο του πρώην Αστυνομικού Σταθμού.

Δεδομένου, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει απόφαση παραχώρησης της χρήσης του χώρου από την ΕΤ.Α.Δ., η Κτηματική Υπηρεσία Χανίων, σε έγγραφό της προς τον Δήμο Πλατανιά (Α.Π. 11/23-9-2013), κοινοποίησε Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής του Δήμου από το παραπάνω κτήριο.

"Sponsored links"

Σε μια εποχή που οι πολίτες υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες σε όλα τα επίπεδα, η πολιτεία, από την πλευρά της, οφείλει να επιδεικνύει τη δέουσα ευαισθησία και εγρήγορση προς τις ανάγκες τους, πολλώ δε μάλλον όταν διακυβεύεται το πολύτιμο αγαθό της υγείας.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: Ερωτάται ο κ. Υπουργός Οικονομικών, εάν προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση επίλυση της ως άνω περιγραφομένης κατάστασης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live