Ευχαριστήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων: «Η Κρήτη μπορεί να αποτελέσει το φωτεινό παράδειγμα της Ευρώπης»

Κανένα σχόλιο

Στην αρχή μίας νέας διαδρομής αναφέρεται με μήνυμά του Περιφερειάρχης Κρήτης με αφορμή τη μερική άρση των περιοριστικών μέτρων:

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την αρχή μιας νέας διαδρομής που καλούμαστε να ακολουθήσουμε ως κοινωνία. Είμαστε έτοιμοι να πάμε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα με νέους κανόνες, νέες συνήθειες και υποχρεώσεις.

Η πρώτη φάση των περιοριστικών μέτρων έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο τόπος μας και ιδιαίτερα η Κρήτη άντεξε. Η κοινωνία της Κρήτης έδειξε υποδειγματική προσαρμογή στα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και από σήμερα. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τους κανόνες. Να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι στην όσο το δυνατό γρηγορότερη και ασφαλέστερη μετάβαση στο αύριο.

"Sponsored links"

Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχαριστούμε θερμά και ιδιαίτερα το σύνολο του υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας της Κρήτης, των Περιφερειακών Ιατρείων, της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, τον Ιερό Κλήρο, τους δημόσιους λειτουργούς και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Τους συγχαίρουμε γιατί απέδειξαν ότι όλοι μαζί κερδίσαμε την πρώτη μάχη.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους ανθρώπους που εθελοντικά προσέφεραν υγειονομικό υλικό. Τους εθελοντές, τους αιμοδότες που ενίσχυσαν τις μονάδες αιμοδοσίας. Είμαστε υπερήφανοι για όλους. Από τη δική μας πλευρά συνεχίζουμε και εντείνουμε τις προσπάθειες για τον περιορισμό των οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών της πανδημίας. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματικούς φορείς και ενώσεις, με τα επιμελητήρια της Κρήτης, με τους επιχειρηματίες στον τουρισμό, τις εξαγωγές και το εμπόριο, με τους αγρότες του νησιού. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Πριν εβδομάδες είχαμε δώσει μια υπόσχεση. Να είμαστε ξανά όλοι μαζί. Τώρα ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας. Πρέπει να είμαστε μαζί και ασφαλείς. Η Κρήτη μπορεί να αποτελέσει το φωτεινό παράδειγμα της Ευρώπης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live