Ζητήματα υποδομών και τουρισμού στη συνάντηση Καλογερή – Δούρου στην Αντιπεριφέρεια

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αντώνη Παπαδεράκη, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, πραγματοποίησε η Ρένα Δούρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., συνοδεία κλιμακίου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον Ανδρέα Παπανδρέου, γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, την Μαρία Βλαζάκη, πρ. Γενική Γραμματέας Πολιτισμού και τον Κίμωνα Αποστολάκη, γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση και συζήτηση για τους προσεχείς στόχους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Νομό Χανίων και γενικότερα στην Κρήτη.

Τη συζήτηση μονοπώλησαν τα ζητήματα των έργων υποδομών και του τουρισμού.

"Sponsored links"

Σε ότι αφορά τα έργα υποδομών, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως η περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται σε καλή τροχιά παρά τα γραφειοκρατικά προβλήματα και την έλλειψη σε εξειδικευμένο κι έμπειρο τεχνικό προσωπικό, ενώ το ζήτημα του ΒΟΑΚ συνεχιζει να είναι το κύριο πρόβλημα υποδομής στο νησί.

Στο πλαίσιο του τουρισμού συζητήθηκαν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκαλεί ο υπερτουρισμός σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα κι ο Μπάλος, ενώ εκτενή αναφορά έγινε στον καίριο ρόλο που μπορεί να έχει η τοπική αυτοδιοίκηση στην περαιτέρω προώθηση ποιοτικού τουρισμού αλλά και στην ανάπτυξη άλλων εναλλακτικών τομέων.

Κύριος στόχος τον συναντήσεων αυτών είναι η ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα προβλήματα της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να υπάρχει η αντίστοιχη στήριξη – προώθηση θεμάτων της εντός κι εκτός Κοινοβουλίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live