Ζητεί την εκκένωση του Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης το ΤΑΙΠΕΔ!

Κανένα σχόλιο

Κι όμως το ΤΑΙΠΕΔ απέστειλε έγγραφο και ζητά εντός 20 ημερών οι τοπικοί φορείς να παραδώσουν την έκταση των 21 στρεμμάτων όπου σήμερα στεγάζεται το εκθεσιακό κέντρο Γουβών το Πλανητάριο και άλλες εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Κρήτης, κόστους εκατομμυρίων ευρώ!

Η απαίτηση αυτή, που έρχεται σε συνέχεια του διαγωνισμού για την αξιοποίηση έκτασης 345 στρεμμάτων της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών Ηρακλείου, ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. “Για προσβολή απέναντι στην Περιφέρεια και τους τοπικούς φορείς” κάνει λόγο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και τονίζει ότι “θα φτάσει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου” !

Έντονες είναι και οι αντιδράσεις από την πλευρά του Δήμου Χερσονήσου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις