Ηλεκτρικό ρεύμα στη Σπιναλόγκα – Στόχος να αποκτήσει και νερό

Κανένα σχόλιο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Σπιναλόγκα και πιο συγκεκριμένα για τον φωτισμό του νησιού.

Όπως ανακοίνωσε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η μελέτη για να ηλεκτροδοτηθεί το νησί. Μάλιστα, όπως είπε, το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2024 και την ερχόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, θα ποντιστεί ένα υποβρύχιο καλώδιο από την Πλάκα μέσω του οποίου θα μεταφερθεί το ρεύμα στο νησί ενώ σκοπός του Δήμου, σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, είναι το νησί να αποκτήσει και νερό αλλά και βιολογικό καθαρισμό.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live