Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί …η κόλαση ξεκίνησε

Κανένα σχόλιο

Από τον λογαριασμό fb της Τρισεύγενης Βαρελά

Ηταν 9 παρά τέταρτο το πρωί όταν χτύπησε το τηλέφωνο.

Μια φωνή τρομαγμένη φωνή ακούστηκε από την άλλη άκρη της γραμμής. Τρισεύγενη ήλθαν…. ελάτε.

"Sponsored links"

Το σπίτι εκπλειστηριάστηκε με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική παγκοσμίως χώρα που κατ’ επιταγή των αποκαλούμενων “θεσμών” οι πλειστηριασμοί διενεργούνται ηλεκτρονικά.

Ηταν η 3η απόπειρα έξωσης της Κατερίνας και του Δημήτρη από το σπίτι τους. Τις 2 προηγούμενες δεν τα κατάφεραν.

Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει …..

Οταν σε πολύ σύντομο χρόνο έφθασε ο κόσμος της γειτονιάς ήταν ήδη αργά. Το κοράκι του σπιτιού μαζί με το Δικαστικό Επιμελητή και με τη συνοδεία κλειδαρά και μπάτσων της ομάδας αηΔΙΑΣ αλλά και με την συνδρομή των ρουφιάνων της γειτονιάς κυριολεκτικά σαν τους ποντικούς στα υπόγεια τούνελ, μπήκε από το γκαράζ, ανέβηκε από εσωτερική σκάλα στον 2ο όροφο παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλαν στο χώρο βρίσκοντας το πανικόβλητο ζευγάρι των ηλικιωμένων μέσα σ’ αυτό.

Απαίτησαν να πάρουν τιμαλφή και μερικά σεντόνια και να φύγουν.

Που να βρεθούν τα τιμαλφή όταν όλα έχουν ξεπουληθεί για να ξεχρεώνουν τράπεζες, υποχρεώσεις και για τον άρρωστο άνεργο αδελφό της Κατερίνας;

Και τα σεντόνια για να σκεπαστούν κάνοντας σπίτι με χαρτόκουτες σε μια γωνιά του δρόμου;

Η τρομοκρατία που εξαπέλυσαν οι μπάτσοι με την αποχώρηση των εισβολέων, είχε σαν αποτέλεσμα τις προσαγωγές δύο αλληλέγγυων στο ΑΤ Ακροπόλεως όπου κατά τη διάρκεια της μέρας ο ένας αφέθει ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος περνάει από ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή 10/7/20 στις 12 το μεσημέρι όπου υπάρχει και κάλεσμα συμπαράστασης. Η αλητεία των επενδυτών στο έπακρο.

"Sponsored links"

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αποφασιστικά σε κάθε γειτονιά για να εμποδίσουμε να κατασχέσουν τις ζωές μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας !

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις