Ηράκλειο: Διαγωνισμός για τη δημιουργία Δημοτικού κοινωνικού ιατρείου

Κανένα σχόλιο

Ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό για την μίσθωση ακινήτου, προκειμένου να στεγαστεί το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο έχει προκηρύξει ο δήμος Ηρακλείου θέτοντας σε υλοποίηση μια σημαντική κοινωνική δομή.

Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο, το οποίο θα ενισχύσει ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες, και ως φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας-Υγείας, θα παρέχει μια δέσμη βασικών υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

«Αποτελεί στόχο μας η άσκηση κοινωνικής πολιτικής, με σκοπό την κοινωνική φροντίδα, την ανάπτυξη νέων δομών, που θα ανακουφίζουν τους οικονομικά αδύναμους δημότες και θα εξασφαλίζουν την προστασία της υγείας τους» σημειώνει για το θέμα ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τον διαγωνισμό το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή εντός των τειχών της πόλης του Ηρακλείου, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής μεταξύ των οδών Γερωνυμάκη, Εθνικής Αντιστάσεως, Μηλιαράκη, Χρυσοστόμου, Χαριλάου Τρικούπη, Γεωργίου Παπανδρέου, Λ. Ιωνίας, Μίνωος και Εφόδου συνολικού εμβαδού περίπου από 240 τ.μ έως 350 τ.μ. και να προσφέρει ή να μπορεί να διαμορφωθεί, ώστε να διαθέτει χώρους κατάλληλους για την φιλοξενία των προβλεπομένων υπηρεσιών.

newpost.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις