16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ηράκλειο – μαχαίρωμα: Στην Εντατική ο ένας αδελφός μετά το γλέντι στο χωριό

Ημερομηνία:

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια Κρητικής βραδιάς στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Πρόκειται για τον 20χρονο αδελφό ο οποίος αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και να εισαχθεί στην ΜΕΘ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Για την επίθεση στα δύο αδέλφια εκτός του 25χρονου που έχει συλληφθεί και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχουν συλληφθεί δύο ακόμα άτομα, ηλικίας 44 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο 24χρονος αδερφός εξακολουθεί και νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο που έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της κρητικής βραδιάς στο Καστέλι.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ