Ηράκλειο: Ξεκίνησε χθες η λειτουργία του PET SCAN στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Κανένα σχόλιο

Ξεκίνησε χθες 14/02/2023 επίσημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου η λειτουργία του ψηφιακού PET-CT, του πρώτου σε Δημόσιο Νοσοκομείο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ήδη οι πρώτοι έξι (6) ασθενείς υποβλήθηκαν στην εξέταση, που συνεισφέρει σημαντικά στο σχεδιασμό της ογκολογικής θεραπείας αλλά και σε άλλες ιατρικές εφαρμογές.

Με συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας, της ΥΠΕ, της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ και φυσικά της Διευθύντριας του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής καθηγήτριας κας Κουκουράκη Σοφίας, με την εποπτεία του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία του πρώτου από τα 5 που θα τοποθετηθούν σε Δημόσια Νοσοκομεία.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live