Ηράκλειο: “Ο κλάδος των ταξί δεν χωράει τραμπουκισμούς”

Κανένα σχόλιο

Μεμονωμένο και ατυχές χαρακτηρίζει ο σύλλογος επαγγελματιών ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και την προσπάθεια διαφυγής ενός οδηγού ταξί σε έλεγχο των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το περιστατικό που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου, θα το χαρακτηρίζαμε μεμονωμένο, ατυχές και σίγουρα μας λυπεί. Σε καμία περίπτωση, δεν αντιπροσωπεύει τον κλάδο και τον επαγγελματία οδηγό ταξί.

"Sponsored links"

Με γνώμονα την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθημερινά οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή, η ελληνική αστυνομία, που καταβάλει τα μέγιστα για να επιτευχθούν όλα αυτά, και ακόμα περισσότερο στην πάταξη της τεράστιας κι υποκλοπής μεταφορικού έργου , οι σχέσεις κι η συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου μας και της Αστυνομίας είναι στο καλύτερο επίπεδο. Από την άλλη μεριά, παρουσιάζονται φαινόμενα από συναδέλφους, που αμβλύνουν και δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών μας. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, είτε φραστική, είτε σωματική.

Ο κλάδος των ταξί δεν χωράει τραμπουκισμούς ούτε ανθρώπους που δεν σέβονται πρωτίστως τους εαυτούς τους και κατ επέκταση το κοινωνικό σύνολο. Κλείνοντας, να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στους αστυνομικούς που ενεπλάκη στο συμβάν και άμεση επιστροφή στα καθήκοντα τους”

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live