23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο του τραγικού δυστυχήματος

Ημερομηνία:

Σκηνές που μοιάζουν σα να βγήκαν από την πιο τρομακτική ταινία… Έτσι περιγράφουν όσα είδαν στο βίντεο από το χθεσινό συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής της 37χρονης αστυνομικού, Όλγας Φραγκιαδάκη, και της 3 ετών κόρης της.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς, και σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το σπίτι της οικογένειας, συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη.

dromosΗ διασταύρωση καρμανιόλα όπου έγινε το τραγικό τροχαίο

Ολόκληρη η Μεσαρά έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ με σπαραγμό συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της αδικοχαμένης Όλγα, αποχαιρετούν μητέρα και κόρη στις 4:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες.Στο βίντεο καταγράφονται σκηνές που δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει ότι είναι αλήθεια. Καρέ-καρέ βλέπει κανείς όλο το δυστύχημα, το αυτοκίνητο της γυναίκας και την στιγμή της σύγκρουσης. Το όχημα της 37χρονης αστυνομικού ανασηκώνεται σαν αέρας. Το όχημα που επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί, ο Αλβανός οδηγός και ο Πακιστανός συνοδηγός, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Είναι τραγικό ότι ο πρώτος που επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για να αναφέρει το τροχαίο ήταν ο σύζυγος ειδικός φρουρός της αδικοχαμένης αστυνομικού.

Σχεδόν άμεσα έγινε αυτό το τηλεφώνημα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι πιθανόν να είχαν επικοινωνία στο τηλέφωνο την ώρα του δυστυχήματος. Αστυνομικοί των Μοιρών ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ και τις εικόνες που αντίκρισαν.

Όπως μας μεταφέρθηκε στο Cretalive, αστυνομικός των Μοιρών ήταν εκείνος που έβγαλε νεκρό από το αυτοκίνητο το άψυχο αγγελούδι. Ο άνθρωπος όπως και όλοι οι άλλοι είναι συντετριμμένος, οι εικόνες θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη και στην ψυχή τους.
Οι δύο αλλοδαποί κατά πληροφορίες δεν ήταν μεθυσμένοι, υποβλήθηκαν σε εξέταση αίματος στο Βενιζέλειο, που εφημέρευε χθες και κατά παραγγελία τα δείγματα στέλνονται για ανάλυση στην Τοξικολογική του ΠαΓΝΗ.

Δεν τους έγινε αλκοτέστ, και οι ίδιοι είχαν υποστεί ένα ισχυρό σοκ και είχαν τραυματιστεί.
Η Τροχαία Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο χώρο, θα γίνει κάποια αντιπαραβολή με το βίντεο, θα γίνουν μετρήσεις για να έχουν μία πιο ασφαλή εικόνα σε σχέση με τις συνθήκες της τραγωδίας.

Δείτε βίντεο από την διασταύρωση καρμανιόλα όπου έγινε το τραγικό τροχαίο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...