Ηράκλειο: Τί έδειξαν τα αποτελέσματα των ελέγχων μετά τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

Κανένα σχόλιο

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των δειγματολογικών ελέγχων στο νερό στην περιοχή των Αρχανών, όπου εκδηλώθηκαν δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας, όπως έγραψε το ekriti.

Οπως δήλωσε στο ekriti ο προιστάμενος της δ/νσης δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Μανώλη Λουμπούνης τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για εντεροπαθογόνα μικρόβια.

Οπότε πρόκειται για ιογενή γαστρεντερίτιδα, που είναι άκρως μεταδοτική, τα συμπτώματα διαρκούν το πολύ δύο 24ωρα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους.

"Sponsored links"

Την ίδια ώρα δόθηκαν οδηγίες στα σχολεία της περιοχής, για πιο εντατικά μέτρα υγιεινής.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live