Η «Κοινωνική Συμφωνία» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Κανένα σχόλιο

«Η στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποτελεί  ένα ακόμη επικίνδυνο σκαλί της ολοένα βαθυνόμενης ρήξης του κοινωνικού ιστού, στην οποία οδηγούν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης.

Το αίμα του σηματοδοτεί την κρίσιμη κατάσταση μιας Ελλάδας που οδηγείται στο διχασμό με πρωταγωνιστές τους  ναζιφασίστες της Χρυσής Αυγής και παθητικούς συναυτουργούς τους συγκυβερνώντες.

Οι εκ των υστέρων καταδικαστικές δηλώσεις δεν πείθουν.

"Sponsored links"

Καλούμε τους έλληνες δημοκράτες να προφέρουν ένα ηχηρό «ως εδώ!» στη κτηνώδη βία της Χρυσής Αυγής και στις κυβερνητικές πολιτικές, που όχι μόνο την ενισχύουν, αλλά και την υποθάλπουν».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live