15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η Αθηνά Γιαννουλάκη δε θα είναι υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα – Αντιδράσεις για υποψηφιότητα Γ. Ρωμανια στα Χανιά

Ημερομηνία:

Τελικώς η Αθηνά Γιαννουλάκη, με δήλωση που ανέρησε στο λογαριασμό της στο facebook, ενημέρωσε ότι δε θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές με τη Λαϊκή Ενότητα. Μάλιστα παραπέμπει σε δήλωση πρώην μελών ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά σημειώνει:

ΔΕΝ θα ειμαι υποψήφια στις “μεθαυρινές” εκλογές.

Με αφορμή την όποια σύγχυση (από δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ), ποστάρω ξανά δήλωση-τοποθέτηση πρώην μελών του ΣΥΡΙΖΑ που εχω υπογράψει και εγώ.

Καλή δύναμη σε οσους -ες αντιπαλεύονται ..και το 3ο Μνημονιο !!!

Ο δρόμος ειναι μακρύς αλλα είναι αναγκαίο ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!

Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Ρωμανιά

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η απόφαση να είναι υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά ο Γ. Ρωμανιάς έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας ενώ την υποψηφιότητά του αναμένεται να αποσύρει και ο Αντώνης Σκαμνάκης.

Δε θα είναι υποψήφια πρώην μέλη των ΑΝΕΛ

Να αναφέρουμε εδώ ότι όπως επιβεβαιώνει και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ Παντελής Καπαρουδάκης έγινε πρόταση από την Εκλογική Επιτροπή Χανίων της Λαϊκής Ενότητας για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων, όμως τα αποχωρήσαντα μέλη αποφάσισαν να απέχουν της εκλογικής διαδικασίας καλώντας όμως τους πολίτες, όπως σημειώνει ο κ. Καπαρουδάκης να στηρίξουν “ΜΟΝΟ αντιμνημονιακά πολιτικά σχήματα πλην ΧΑ και ΚΚΕ για διαφορετικούς λόγους το κάθε ένα”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ