Και το λιμάνι του Ρεθύμνου στις προτάσεις των εταιρειών για ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης – Κυκλάδων

Κανένα σχόλιο

Φαίνεται να έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών εταιρειών το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με τα νησιά των Κυκλάδων. Προφανώς οι εταιρείες βλέπουν ότι υπάρχει ζήτηση στα συγκεκριμένα δρομολόγια, τα οποία άλλωστε μπορούν να εξυπηρετηθούν άνετα με πλοία μικρότερα, περισσότερο ευέλικτα και λιγότερο κοστοβόρα από αυτά των γραμμών για Πειραιά.

Είναι και πολύς ο κόσμος από το νησί, ντόπιοι και παραθεριστές, που ενδιαφέρονται για μια απόδραση στα πανέμορφα κυκλαδίτικα νησιά, οπότε οι αιτήσεις ενδιαφέροντος στην αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕΝ πληθαίνουν ενόψει του καλοκαιριού.

Το ευχάριστο είναι ότι το λιμάνι του Ρεθύμνου συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις των εταιρειών και μέχρι στιγμής έχει δοθεί μία άδεια για δρομολόγηση από και προς Σαντορίνη. Πληροφορούμαι, πάντως, ότι μελετώνται προσεκτικά τα στοιχεία για να αιτηθεί άδεια δρομολόγησης πλοίων και σε άλλα νησιά. Αν ευοδωθεί το ενδιαφέρον, ετοιμαστείτε το καλοκαίρι για εξορμήσεις στα αιγαιοπελαγίτικα νερά.

"Sponsored links"

goodnet.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live