Η αντιρωσική στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας κρατάει χρόνια…

Κανένα σχόλιο

Μπορεί πολλοί να παραξενεύτηκαν με την στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας να αποκλείσει τον Ρώσο πρέσβη από την δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ξένων διπλωματών που υπηρετούν στην Αθήνα, ωστόσο όσοι παρακολουθούν από χρόνια την περπατησιά της κυρίας Προέδρου δεν έπεσαν από τα σύννεφα!

Η αντί-ρωσική στάση της κυρίας Σακελλαροπούλου είχε εκδηλωθεί πολύ πριν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία ακόμη και πριν επιλέγει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την απόφαση που εξέδωσε στο ΣτΕ απορρίπτοντας το αίτημα της Μόσχας για έκδοση του Αλεξάντερ Βίνικ στην Ρωσία.

Εκτός από την Μόσχα τον διεκδικούσαν το Παρίσι και η Ουάσιγκτον. Επρόκειτο για τον γνωστό Mr Bitcoin που είχε συλληφθεί το 2017 στη Χαλκιδική όπου παραθέριζε με την οικογένειά του και με την απόφαση Σακελλαροπούλου ως πρόεδρου του ΣτΕ στις 5/8/22 ο Mr Bitcoin πήρε τον δρόμο για τις ΗΠΑ καθώς ο 43χρονος Ρώσος επιβιβάστηκε υπό άκρα μυστικότητα σε αεροσκάφος για βα διαβεί τον Ατλαντικό!

"Sponsored links"

Το παράδοξο για τους Ελληνες είναι να προσκαλείται στο Προεδρικό Μέγαρο ο τούρκος πρέσβης και να αποκλείεται ο Ρώσος πρέσβης . Σε καλό να μας βγει!

Δ. Β.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live