Η ΓΣΣΕ θυμήθηκε να προκηρύξει απεργία στις 16 Μαρτίου για τα Τέμπη

Κανένα σχόλιο

Την πραγματοποίηση Γενικής Απεργίας για την τραγωδία στα Τέμπη, την ερχόμενη Πέμπτη (16/3) εισηγήθηκε από το βήμα του 38ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιάννης Παναγόπουλος.

Η καθυστερημένη κατά περισσότερο από δύο εβδομάδες από το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε τη χώρα πρόταση του προέδρου της ΓΣΕΕ, αναμένεται να επικυρωθεί και από τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΓΣΕΕ η οποία διεξάγει αυτές τις ημέρες το συνέδριό της στο Καβούρι, συνέδριο για το οποίο δεν απηύθυνε κάλεσμα στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης (8/3).

Ο κ. Παναγόπουλος έκανε μάλιστα υποδείξεις από το βήμα του συνεδρίου για την οργάνωση της απεργίας ότι “τα συνδικάτα πρέπει να αναλάβουν αφενός την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην απεργία, αφετέρου και την περιφρούρησή της”.

"Sponsored links"

news247.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live