Η διασφάλιση της υγείας βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, μεταξύ αυτών και της ψυχολογιας

Κανένα σχόλιο

Βλέποντας τις δύο αυτές φωτογραφίες, ένας λογικός άνθρωπος θα έκρινε ότι εκεί που χρειάζεται να ληφθούν μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό προφανώς δεν είναι μέσα στη φύση όπου άνθρωποι οι οποίοι κρατούν αποστάσεις περπατούν καθώς αναπνέουν καθαρό αέρα αλλά στα υπόγεια του μετρό που στοιβάζονται εκατοντάδες ανθρώποι με μόνη προστασία μία μάσκα.

Όμως η κυβέρνηση έκρινε διαφορετικά και έπραξε το αντίστροφο από το λογικό. Θεώρησε σκόπιμο να απαγορεύσει το περπάτημα στη φύση ενω δεν έλαβε κανένα μέτρο για τον περιορισμό του συνωστισμού μέσα σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δείτε τις φωτογραφιες και κρίνεται:

"Sponsored links"

Εικόνα από το μετρό στην Αθήνα
Εικόνα από φαράγγι στην Κρήτη

Η υπομονή των πολιτών έχει στερέψει και οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις πλέον εξοργίζουν. Καλό θα κάνουν στην κυβέρνηση να σοβαρευτούν και να λάβουν υπόψη οτι η διασφάλιση της υγείας βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, μεταξύ αυτών και της ψυχολογιας.

Η αποτελεσματικότητα της όποιας στρατηγικής είναι καταδικασμένη όσο δεν αφήνουν καμία διέξοδο στους πολίτες για να μπορούν με κάποιο τρόπο να ξεδώσουν ώστε να αντέξουν.

 

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live