Η Ελλάδα 1η στον κόσμο στην αναλογία τιμής βενζίνης/μέσου μισθού μαζί με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία!

Κανένα σχόλιο

Τα στοιχεία (σε δολάρια) που παραθέτει το globalpetrolprices.com, για την εβδομάδα που διανύουμε (23 Μαίου), δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Η Ελλάδα (2,415 δολ/λίτρο) βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με τις υψηλότερες τιμές βενζίνης στον κόσμο και στην 3η θέση στην Ευρωπαική Ενωση (πίνακας 1).

Είναι επίσης 3η στον κόσμο στην τιμή του υγραερίου (1,209 δολ/λίτρο, πίνακας 2)

"Sponsored links"

Το ακόμα “καλύτερο” είναι τούτο:

Στην αναλογία τιμής βενζίνης/μέσου μισθού, η χώρα μας είναι πρώτη –με διαφορά- στην Ευρώπη, ενώ παγκοσμίως κονταροχτυπιέται για την πρωτιά με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Δείτε εδώ τα στοιχεία.

imerodromos.gr

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live