Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα εκφράζει θέση και ποστάρει φωτογραφία από “Μένουμε Ευρώπη”

Κανένα σχόλιο

Εκατοντάδες διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία έτη στην Ελλάδα των μνημονίων. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατέβει σε κάποιες από αυτές τις συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος. Ποτέ όλο αυτό το διάστημα η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα δεν έδειξε ποτέ κανένα ενδιαφέρον.Έως σήμερα.

Όπου στο λογαριασμό στο twitter, η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μίλησε. Όχι για να πάρει θέση ενάντια στη λιτότητα, στην πτώχευση του λαού, στις αυτοκτονίες, αλλά για να ποστάρει φωτογραφία από την αντι-διαδήλωση με τίτλο “Μένουμε Ευρώπη”.

Ο κ. Καρβούνης Πάνος είναι ο Έλληνας αντιπρόσωπος της ΕΕ και προφανώς είναι υπόλογος για το συγκεκριμένο ατόπημα.

"Sponsored links"

++

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live