Η Ιεράπετρα έχασε εκατομμύρια από την απεργία των ναυτεργατών

Κανένα σχόλιο

Ζημιές εκατομμυρίων ευρώ άφησε η απεργία των ναυτεργατών στην οικονομία της Ιεράπετρας Λασιθίου, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Γιάννης Γαϊτάνης.

Άλλα προϊόντα πετάχθηκαν στα σκουπίδια, άλλα ξέμειναν στα ράφια και στα ψυγεία, ενώ κάποια άλλα κηπευτικά δεν κόπηκαν καθόλου απ’ τα (φορτωμένα) φυτά τους.

“Δύσκολα θα ξαναπάρει μπροστά η αγορά” είναι η αποτίμηση του κ. Γαϊτάνη.

"Sponsored links"

Με το που ανακοινώθηκε η απεργία υπήρξε, σύμφωνα με τον ίδιο, ανακατωσούρα στις τιμές, οι οποίες κατρακύλησαν σε “εξευτελιστικό” όπως το χαρακτήρισε επίπεδο.

“Από την ώρα της εξαγγελία της απεργίας τα προϊόντα πήραν την κάτω βόλτα! Όποτε γίνεται απεργία, αυτόματα πρέπει να μπαίνει ένα πλοίο ασφαλείας για τα ευπαθή προϊόντα και μόνο. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος!” τόνισε ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, λέγοντας ότι τέτοιες περιστάσεις προϋποθέτουν αυτοματισμούς. “Πρέπει να τελειώσει αυτή η περιπέτεια” σχολίασε σχετικά.

Συμμετέχοντας στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, ο κ. Γαϊτάνης κατέθεσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματά του. Ένα απ’ αυτά αφορά την φορολογία των αγροτών.”Ζητάμε ενιαίο συντελεστή” ανεξαρτήτως του “καθαρού κέρδους”, ήταν μία απ’ τις προτάσεις του προέδρου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας. Η εποχή είναι “κρίσιμη για την παραγωγή” παρατήρησε. Η αναπνοή των αγροτών “τελειώνει”, όπως υποστήριξε…

Cretalive

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις