21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Η κακοποίηση της αλήθειας

Ημερομηνία:

Του Ανδρέα Σπανουδάκη

Μετά την κατάθεση της Τουλουπάκη στην Ευρώπη λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις καταγγελίες της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι με τις διώξεις εναντίον δικαστικών και δημοσιογράφων –ειδικά για την υπόθεση Novartis – βρίσκουν ακατανόητη και προβληματική τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης να μην διεκδικεί τίποτα από την ελβετική φαρμακοβιομηχανία, παρά το γεγονός ότι η εμπλοκή της στην Ελλάδα έχει ομολογηθεί και έχει πληρώσει αποζημιώσεις γι’ αυτήν, ενώ ενοχλούνται σφόδρα και από τη στασιμότητα που επικρατεί στην προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις ευρωπαϊκές Οδηγίες για την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, όπως επίσης και στην έρευνα υποθέσεων που αφορούν την τρομοκράτηση και τη δολοφονία δημοσιογράφων.

Μητσοτάκης στο συνέδριο: ….. «Ταυτόχρονα, όμως, οι Έλληνες είναι αυστηροί κριτές. Απαιτούν από εμάς να γίνουμε καλύτεροι και έχουν δίκιο. Σας ζητώ, λοιπόν, να κάνουμε τον απολογισμό του κυβερνητικού μας έργου με αντικειμενικότητα αλλά και με σεμνότητα και να εξακολουθούμε να τιμούμε τη συμφωνία ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! που υπογράψαμε με τους πολίτες»

Σκόπιμη αλλοίωση της πραγματικότητας ή μήπως η αλήθεια αποκτά την διάσταση της ΜΗ!!! συμφωνίας με την πραγματικότητα που της δίνει ο Μητσοτάκης;

Προφανώς ο Κυριάκος έχει «θεσμοθετήσει» ένα κώδικα επικοινωνίας με τον κόσμο που περικλείει την ακλόνητη και ακατάλυτη πίστη του στην αγένεια, στην ασέβεια, στην ψευδολογία, στην ακοσμία.

Δυο χρόνια φυλακή στον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσουά Φιγόν για τον διορισμό της γυναίκας του. Εκεί που η Δικαιοσύνη δουλεύει και δεν….τους δουλεύει!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...