Η Κινητή Μονάδα Ειδικής Αγωγής συνεχίζει το έργο της στα Χανιά – Συνεδρίες με παιδιά & γονείς στον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία ξεκίνησαν την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 οι συνεδρίες με παιδιά και γονείς στον Δήμο Χανίων από την κινητή μονάδα επαγγελματιών Ειδικής Αγωγής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, για τις ανάγκες του έργου: «Εξατομικευμένη ψυχοκοινωνική παρέμβαση και συμβουλευτική για τις μαθησιακές δυσκολίες και την ΔΕΠ-Υ». Το έργο υλοποιείται από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

Η κινητή μονάδα, η οποία αποτελείται από ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και λογοθεραπευτή, παρείχε υπηρεσίες αξιολόγησης μαθησιακών και άλλων δυσκολιών σε παιδιά και γονείς κατόπιν ραντεβού με στόχο την ολιστική εξατομικευμένη συμβουλευτική για όλη την οικογένεια.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, μαζί με στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, αποτέλεσαν τη γέφυρα σύνδεσης της κοινότητας με την κινητή μονάδα και εξασφάλισαν, σε συνεργασία με τον Δ/ντη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, τις εγκαταστάσεις για τις συνεδρίες με παιδιά και γονείς του Δήμου. Τους προσεχείς μήνες θα ακολουθήσει σειρά επισκέψεων από την κινητή μονάδα σε όλο τον Νομό Χανίων, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές για την κάλυψη των αναγκών δημοτών σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς κόστος.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live