Η ΛΕ.Φ.ΚΙ. φιλοξενεί το Μιχάλη Πολυχρονάκη

Κανένα σχόλιο

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί το Μιχάλη Πολυχρονάκη, την Τεταρτη 19-2-2020 και ώρα 19:00 στο Λεκτόριο, σε μια παρουσίαση του έργου του.

Συνδιοργάνωση: Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, Λεκτόριο

Είσοδος ελεύθερη

Ο Μιχάλης Πολυχρονάκης γεννήθηκε το 1963 στα Χανιά. Δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας από το 1989. Η δουλειά του έχει δημοσιευθεί , εκτεθεί και βραβευθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live