15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Η Μελίνα θέλει δικαίωση»: Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα της 4χρονης που «έφυγε» ξαφνικά σε εγχείρηση για κρεατάκια

Ημερομηνία:

Μνήμες από την τραγωδία με θύμα την τετράχρονη Μελίνα Παρασκάκη ξυπνούν την Πέμπτη, με την υπόθεση να αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο χαροκαμένος πατέρας, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή…

Μάλιστα ο ίδιος σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, γράφει πως “η Μελίνα θέλει δικαίωση” ενώ για την αυριανή δίκη λέει πως “θα είναι ένα μνημόσυνο για τη Μελινα…”

Δείτε όλη την ανάρτηση του πατέρα:

Η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη, έχασε την ζωή της μετά από επέμβαση για κρεατάκια, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, τον Δεκέμβριο του 2015. Το παιδί είχε εισαχθεί για επέμβαση ρουτίνας (κρεατάκια), ωστόσο στη διαδικασία της ανάνηψης παρουσίασε βρογχοσπασμό, πιθανώς από αλλεργική αντίδραση στο αναισθητικό φάρμακο. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ Παίδων, η 4χρονη κατέληξε τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου 2015.

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Δημόσιας Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, είχε επιβάλλει στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, χρηματική ποινή που αντιστοιχεί σε μισθούς περίπου 6 μηνών και διετή στέρηση εργασιακής εξέλιξης.

Η αναισθησιολόγος στις αρχές Σεπτεμβρίου απαλλάχτηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για τις κατηγορίες της κλοπής και χρήσης πεθιδίνης από κλινική του ΠΑΓΝΗ.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ