Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητά την άμεση κινητοποίηση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την στήριξη του τουρκικού και του συριακού λαού

Κανένα σχόλιο

Άμεσα ήταν τα ανθρωπιστικά και διπλωματικά αντανακλαστικά της Ελλάδας μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την Τουρκία και την Συρία.

Μετά την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και ανθρώπινου δυναμικού στην Τουρκία, η Ελλάδα κινητοποιεί το Συμβούλιο της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, με επιστολή στο πρόεδρο της συνέλευσης του Συμβουλίου, η Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, και τέως εισηγήτρια για την Συρία, ζητά την άμεση κινητοποίηση του Συμβουλίου για την στήριξη με κάθε μέσο του Τουρκικού και Συριακού λαού μετά από την απίστευτη τραγωδία που έχει κοστίσει την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Όπως άλλωστε επισήμανε από την πρώτη στιγμή η πρώην υπουργός Εξωτερικών, με ανάρτησή της, σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, τραγωδίας και απώλειας, όλοι οι λαοί είναι ίσοι.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live