Η πλοίαρχος Δήμητρα Χασιώτη στο “τιμόνι” της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Είναι η δεύτερη φορά που τα ηνία της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Κρήτης, με έδρα το Ηράκλειο
Κρήτης, αναλαμβάνει γυναίκα. Και μάλιστα μια γυναίκα γνώστης, μάχιμη, επιχειρησιακή, αγαπητή από το προσωπικό κι όπως λένε εκείνοι που τη γνωρίζουν, με τσαγανό και μπέσα.

Ο λόγος για την πλοίαρχο Δήμητρα Χασιώτη, που από λιμενάρχης Αγίου Νικολάου αναλαμβάνει … “μεγάλα καράβια και μεγάλες φουρτούνες” κατά τη γνωστή λαϊκή ρήση, μετά την μετακίνηση και μετάθεση στη θέση βοηθού του διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού, του απερχόμενου Σπύρου Πασσάκου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Η Δ. Χασιώτη υπηρετεί 25 χρόνια και στη διάρκεια της θητείας της έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης αποκτώντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία, που παρέχουν όλα τα εχέγγυα για να θεωρηθεί ότι τοποθετήθηκε “το σωστό πρόσωπο στη σωστή θέση”.

"Sponsored links"

Η νέα Διοικητής της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας, έχει παρακολουθήσει πλήθος υπηρεσιακών εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων και υπηρετεί ως Αξιωματικός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. επί 25ετίας.

Η νέα Διοικητής υπηρέτησε ως Υπολιμενάρχης στο Λιμεναρχείο Άνδρου, ως Προϊσταμένη Τομέων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ως Εισηγήτρια στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Ναυτιλίας, επί σειρά ετών ως Υπολιμενάρχης και στη συνέχεια ως Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου, ενώ παράλληλα, τα τελευταία τέσσερα έτη, ασκούσε, κατά διαστήματα, καθήκοντα Αναπληρωτή Διοικητή της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., και είναι μητέρα μιας κόρης, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live