Η Ρωσία δέσμευσε τον τραπεζικό λογαριασμό της Google – Υποχρεώνεται σε πτώχευση η εταιρεία

Κανένα σχόλιο

Στη δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού της Google στη Ρωσία προχώρησε την Τετάρτη η Μόσχα, αντιδρώντας στον περιορισμό ειδήσεων που θεωρήθηκαν προπαγάνδα.

Η Google δέχεται για μήνες τις πιέσεις της Μόσχας, ωστόσο η δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού αποτελεί καίριο πλήγμα για την εταιρεία, καθώς δεν θα διαθέτει τη δυνατότητα να καλύπτει τις υποχρεώσεις της απέναντι σε τρίτους και σε προμηθευτές, αλλά και στη μισθοδοσία των υπαλλήλων της.

Την είδηση επιβεβαίωσε ανώτερο στέλεχος της Google Russia, υποστηρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία οδηγείται στην πτώχευση.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του τραπεζικού λογαριασμού, η Μόσχα δέσμευσε και την περιουσία της Google στη Ρωσία.

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live