Η σύζυγος του χρυσαυγίτη «Καιάδα» απασχολεί στο φούρνο της μόνο αλλοδαπούς

Κανένα σχόλιο

Τι και αν είναι χρυσαυγίτης, τι και αν καταφέρνει να κερδίζει σταυρούς πουλώντας ιδεολογικό μίσος κατά μεταναστών, στην οικογενειακή επιχείρηση της γυναίκας του απασχολούνται μόνο αλλοδαποί.

Ο λόγος για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Τα Νέα”, η επιχείρηση της συζύγου του βουλευτή απασχολεί στην επιχείρησή της μόνο Αλβανούς.

Μάλιστα η επιχείρηση φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έχει ξεχάσει να πληρώσει τις εισφορές οι οποίες ανέρχονται σε 470.000 ευρώ. Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τέσσερα αρτοποιεία-δυο στην περιοχή της Αθήνας, ένα στον Πειραιά και ένα στον Νέο Κόσμου, επί της οδού Βουλιαγμένης. Στην επιχείρηση εργαζόταν και ο Γερμενής ο οποίος από ότι φαίνεται δεν είχε κανένα πρόβληαμ να συνεργάζεται με αλλοδαπούς.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live