Η Mαρινόπουλος αγόρασε την κρητική CRM Αριάδνη

Κανένα σχόλιο

Στο χώρο των προμηθειών καταστημάτων λιανικής πώλησης της Κρήτης μπαίνει πλέον δυναμικά η Μαρινόπουλος με την εξαγορά του 51% των μετοχών της CRM Αριάδνη. Η Μαρινόπουλος αγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών και θα ασκεί το μάνατζμεντ της εταιρείας, ενώ οι τρεις Κρήτες μέτοχοι  της CRM διατηρούν το υπόλοιπο 49% των μετοχών και θα κατέχουν θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες οι πρώτες υπογραφές είναι ακόμα «νωπές» και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινόπουλος με την κίνηση αυτή, τη οποία σχεδίαζε για μακρύ χρονικό διάστημα, επιχειρεί να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά της Κρήτης, μέσω των καταστημάτων που προμηθεύει η CRM Αριάδνη. Στην ουσία η Μαρινόπουλος αγόρασε την επιχείρηση χονδρικής πώλησης και δύο επιχειρήσεις λιανικής. Τα κτίρια δεν είναι ιδιόκτητα, αλλά ενοικιαζόμενα και ανήκουν στη λεγόμενη παλιά Αριάδνη.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι η «CRM Παντοπωλεία Κρήτης ΑΕ» ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2012. Πρόκειται για έναν μεγάλο προμηθευτικό όμιλο κρητικών Σούπερ Μάρκετ. Η εταιρεία προμηθεύει πάνω από 140 σούπερ μάρκετ και έχει περισσότερα από 70 συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «CRM Αριάδνη» στην Κρήτη.

Με την καθημερινή προσπάθεια όλων των εργαζομένων και των συνεργατών της, φροντίζει να εξασφαλίζει χαμηλές τιμές και μεγάλες προσφορές προς όφελος των καταναλωτών. Επίσης, στα ράφια των καταστημάτων CRM Αριάδνη, οι καταναλωτές βρίσκουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με τις επωνυμίες CRM επιλογή, CRM COOL, CRM Ριζίτικο και CRM ΟΙΚΟ, καθώς και τα προϊόντα ΕΛΟΜΑΣ, όλα εφάμιλλης ποιότητας και χαμηλότερης τιμής από αντίστοιχα επώνυμα.

Να σημειωθεί ότι η υπερδωδεκάμηνη χρήση του 2013 (περιλαμβάνει μήνες και του 2012) της CRM  έκλεισε με κέρδη ύψους 700.000 ευρώ, ενώ η χρήση του 2014 αναμένεται επίσης κερδοφόρα με ρυθμούς ανάπτυξης να ανέρχονται στο 10%.

Πέλλα Λασηθιωτάκη / agronews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live