Η PUMA εγκαταλείπει την Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Άλλη μία μεγάλη εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, η Puma αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Η εταιρεία αθλητικών ειδών αποφάσισε να τερματίσει τις δραστηριότητές της σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και μάλιστα εντός του 2013.
Τη διανομή του σήματος πλέον στις τρεις χώρες θα πραγματοποιεί η Sportswind και αυτή η συμφωνία σύμφωνα με την εταιρεία περιορίζει σημαντικά τον επιχειρηματικό κίνδυνο στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, ενώ σημειώνεται πως με αυτό τον τρόπο βελτιώνονται και οι πωλήσεις της.
Η εταιρεία Puma στην ανακοίνωση των οικονομικών της μεγεθών για το 2012 σημειώνει πως στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της σχεδιάζει το κλείσιμο 90 μη κερδοφόρων καταστημάτων και μάλιστα η εταιρεία πλέον προσανατολίζεται σε πιο αναδυόμενες αγορές.
Η εταιρεία συγκεκριμένα ανακοίνωσε ζημιές 42,6 εκατομμυρίων ευρώ το τέταρτο τρίμηνο του 2012, ενώ το 2011 παρουσίασε κέρδη 33,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live