Η Tesla ανακαλεί περισσότερα από 1 εκατ. οχήματα λόγω “θεμάτων ασφαλείας”

Κανένα σχόλιο

Νέα προβλήματα για την αυτοκινητοβιομηχαία του Έλον Μασκ, καθώς η εταιρεία Tesla έλαβε εντολή να ανακληθούν σχεδόν 1,1 εκατομμύριο οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος ασφάλειας με τα ηλεκτρικά παράθυρα, σύμφωνα με αναφορές.

Το πρόβλημα, όπως αναφέρει ο Independent, αφορά την αναγνώριση απόφραξης των παραθύρων, η οποία είναι υπεύθυνη για τον εντοπισμό αντικειμένων που μπορεί να “πιαστούν, όπως για παράδειγμα τα δάχτυλα ενός παιδιού.

Η ανάκληση αφορά τα αυτοκίνητα Model 3 από το 2017-22, τα αυτοκίνητα Model Y από το 2020/21, καθώς και τα οχήματα Model S και Model X από το 2021-22.

"Sponsored links"

Η Tesla φέρεται να είπε στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει το πρόβλημα μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού over-the-air, σύμφωνα με το Reuters.

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live