22.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Θέσεις για την εξυγίανση του ανταγωνισμού μέσω της εφαρμογής του Ν 3919/11 και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς με ΕΔΧ – Αγοραία

Ημερομηνία:

κ. Πρόεδρε

Επειδή από την μέχρι σήμερα πληροφόρηση μου, ως ενεργός Πολίτης και επιχειρηματίας, δεν κατέστη δυνατόν να βρω σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή με υπογραφή δικιά σας ή του Υπουργού Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων, το σύνολο των προτεινόμενων καταργήσεων – τροποποιήσεων – αναδιατυπώσεων των διατάξεων που ισχύουν σήμερα και θα οδηγήσουν στην εξυγίανση του ανταγωνισμού και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς με ΕΔΧ – Αγοραία, θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε στον συνημμένο πίνακα τα σχόλια σας, για τις δημοσιοποιημένες προτάσεις των Συλλόγων Ιδιοκτητών Επαρχιακών Ταξί της Κρήτης «Ο ΜΙΝΩΑΣ» και ο «ΤΑΛΩΣ», ώστε να έχω μία έγκυρη πληροφόρηση.

Οι αναφορές στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, για την δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων «ειδικοποιημένης μεταφοράς επιβατών» που εκτελούν τα ΕΔΧ – Αγοραία με μόνο κριτήριο τα πληθυσμιακά κριτήρια, έχει δημιουργήσει προβληματισμό για τις μελέτες που έχετε στα χέρια σας, με ανάλυση κόστος-οφέλους, τάσεων τοπικών αγορών, εξάρτηση από την ανάπτυξη ΜΜΕ – τοπικού επιπέδου «πληθυσμού στα όρια της φτώχειας» κ.λ.π., και λάβατε υπόψη σας για την διεκδίκηση βιώσιμων επιχειρήσεων μόνο με την παράμετρο του πληθυσμού, ενώ η εξίσωση επίλυσης της «βιωσιμότητα επιχείρησης ΕΔΧ- Αγοραίου» είναι πολυπαραμετρική εμπεριέχοντας και άλλα τοπικά οικονομικά – κοινωνικά κριτήρια της αγοράς δημιουργίας της «νέας επιχείρησης ΕΔΧ- Αγοραίου»

Ελπίζω με την απάντηση σας, να μου δώσετε την δυνατότητα να συμβάλω στην σχετική διαβούλευση για την οργάνωση βιώσιμων και ανταγωνιστών επιχειρήσεων ΕΔΧ – Αγοραίων, σε μια Ευρώπη χωρίς σύνορα και ελεύθερης εγκατάστασης επαγγελματιών – επιχειρήσεων, που διασφαλίζει ενιαίο επίπεδο ποιότητας / κόστους παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων στους Πολίτες της Ευρώπης.

Γεώργιος Κ. Πετρακάκις
Πτυχιούχος Μηχανικός Οχημάτων (ΤΕ)

Το παραπάνω κείμενο εστάλη από τον υπογράφοντα προς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...