Θανάσης Αυγερινός σε Παντελή Βαλασόπουλο: «Μην ερμηνεύεις τα λόγια μου, βγαίνει σε κακό»

Κανένα σχόλιο

Ακόμη ενα «θερμό επεισόδιο» στον αέρα είχαν οι δύο ανταποκριτές του Open.

Ο λόγος για τον ανταποκριτή του καναλιού στη Μόσχα, Θανάση Αυγερινό και τον ανταποκριτή στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλο.

Αυτή τη φορά αφορμη στάθηκε η επιτυχής απομάκρυνση του Έλληνα προξένου, Μανώλη Ανδρουλάκη από τη Μαριούπολη.

"Sponsored links"

Ο κ. Μανώλης Ανδρουλάκης φέρεται να είπε ότι δεν υπήρξε ομηρία από τους Ουκρανούς όπως διατείνεται η Μόσχα, που ισχυρίζεται ότι οι εθνικιστές δεν αφήνουν τον κόσμο να φύγει από την πόλη με τον Αυγερινό να τονίζει ότι ο πρόξενος δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από την κυβερνητική γραμμή.

«Δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί ο πρόξενος από τη θέση της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ότι υπάρχει εισβολή της Ρωσίας εκεί κι όχι εμφύλιος πόλεμος. Δεν θα βγει διπλωμάτης να πει κάτι διαφορετικό από την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο Αυγερινός, κι ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαλασόπουλος: «Αρα λέει ψέματα ο πρόξενος».

Αυγερινός: «Παντελή, μην ερμηνεύεις τα λόγια μου οδηγεί πάντα σε κακό αυτό…», είπε προφανώς ενοχλημένος κι από το χθεσινό συμβάν μεταξύ τους.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live