22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Θεσσαλονίκη: 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του – Τη βρήκε νεκρή ο άλλος της γιος

Ημερομηνία:

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι ένας 50χρονος στη Νεάπολη, σκότωσε την μητέρα του, μέσα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί.

Μάλιστα, τη σορό της άτυχης γυναίκας βρήκε πέντε ημέρες μετά, μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού και σε προχωρημένη σήψη, ο άλλος της γιος, 53 ετών. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό μητροκτονίας, που συγκλονίζει.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος παρότι ομολόγησε την πράξη του, δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, σύμφωνα με το thestival.gr.

«Ακούγαμε τον γιο να φωνάζει μέσα στο σπίτι»

Η γυναίκα νοίκιαζε το διαμέρισμα στην Νεάπολη, εδώ και 13 χρόνια, και έμενε μαζί με τον 50χρονο γιο της.

Σύμφωνα με όσα είπε ενοίκου της πολυκατοικίας στη Voria.gr, είχαν μάθει ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα «τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει μέσα στο διαμέρισμα».

Η 79χρονη Πολυξένη, όπως περιγράφει η ένοικος της πολυκατοικίας, ήταν μια καλή και ήσυχη γυναίκα, την οποία έβλεπαν να κάνει τα ψώνια της στη γειτονιά.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και είχε ακόμη έναν γιο, ηλικίας 53 χρόνων.

Μιλώντας στη Voria.gr ένας άλλος γείτονας ανέφερε ότι έβλεπε κάθε μέρα τη μητέρα να βγαίνει και να πίνει τον καφέ της στο μπαλκόνι, ενώ για τον γιο της είπε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι, παρά μόνο στο μπαλκόνι.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο άλλος γιος της οικογένειας τους έφερνε τα ψώνια και τους φρόντιζε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης αφού διέπραξε το στυγερό έγκλημα έφυγε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Την έσφαξε μέσα στο σπίτι τους

Η άτυχη 79χρονη εντοπίστηκε την Τρίτη στο σπίτι της, με βαθύ τραύμα στο λαιμό, ενώ ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιος της.

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας.

"google ad"

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, «η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ