Ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης; – Τι λέει η Πρωτοβουλία ενάντια στη Ξενοδοχοποίηση

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία ενάντια στη Ξενοδοχοποίηση των Μνημείων στον Λόφο Καστέλι εκφράζει την ικανοποίηση της σε σχέση με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την θετική στάση του Πρωθυπουργού ενάντια στην εκχώρηση των μνημείων στον Λόφο Καστέλι.

Υπενθυμίζει ότι στο σχεδιασμό της είναι και η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς στους οποίους θα καταθέσει τις πάνω από 4.000 υπογραφές που έχουν έως σήμερα συλλεχθεί και αυτές που θα ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

"Sponsored links"

Η πρωτοβουλία ενάντια στη Ξενοδοχοποίηση των Μνημείων στο Λόφο Καστέλι κατά την ανοικτή συνάντηση της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου στην αίθουσα του ΤΕΕ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Ενεργοποίηση και συνεχή πλαισίωση των ομάδων εργασίας (Γραμματείας, Επικοινωνίας, Νομικών και Πολεοδομικών Θεμάτων, Οργανωτικού και τέλος Οικονομικών που σχετίζονται την μεταβίβαση). Δρομολογήθηκε η πρώτη συνάντηση της ομάδας Νομικών η οποία επεξεργάζεται ήδη τις πτυχές της μεταβίβασης της δημόσιας περιουσίας των Μνημείων στο Λόφο Καστέλι από το Πολυτεχνείο Κρήτης στην «Εταιρεία Αξιοποίησης της Περιουσίας του Πολυτεχνείου και του Τεχνολογικού Πάρκου», τα θέματα του επονομαζόμενου διεθνή διαγωνισμού και τη σύμβαση με τον Ιδιώτη.
  2. Συνεχή παρακολούθηση τυχόν παρεμβάσεων και «εργασιών» στα Μνημεία της πόλης και την άμεση κινητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων αρχών.
  3. Εντατικοποίηση της συλλογής υπογραφών με παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί.
  4. Συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου και την Εταιρεία Αξιοποίησης του ΠολυτεχνείουΚρήτης. Ήδη έχει ζητηθεί συνάντηση.
  5. Έκδοση ενημερωτικού υλικού.
  6. Αλλαγή της ημέρας της εβδομαδιαίας ανοικτής συνάντησης από Παρασκευή σε Τετάρτη στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ.
  7. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Λόφο Καστέλι επί της οδού Κανεβάρο στο παλιό λιμάνι.

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ενάντια στη Ξενοδοχοποίηση των Μνημείων

Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 12  στο Λόφο Καστέλι επί της οδού Κανεβάρο

Τα μνημεία και η ιστορία δεν εκποιούνται.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live