Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο των Χανίων για τον θάνατο του Δημήτρη Γελασάκη

Κανένα σχόλιο

Ένας πολύ αγαπητός επιχειρηματίας των Χανίων, ο Δημήτρης Γελασάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο Δημήτρης Γελασάκης ξεκίνησε ως ναυτικός στα καράβια ενώ όταν επέστρεψε πισω στα Χανιά φρόντισε να δημιουργήσει ένα τουριστικό γραφειο πρότυπο ενώ ταυτόχρονα είχε δραστηριότητες που σχετιζόταν και με την τροφοδοσία πλοίων.

Από το 1984 οι εταιρείες του Ομίλου Γελασάκη τις οποίες ίδρυσε και που τη συνολική διοίκηση έχει η οικογένεια Γελασάκη, αναπτύσσονται ραγδαία και αναδεικνύονται μεταξύ των πλέον δυναμικών ελληνικών εταιρειών.

"Sponsored links"

Με βάση την οικογενειακή παράδοση, ο ταξιδιωτικός και ναυτιλιακός τομέας αποτελούν τις ατμομηχανές του ομίλου.

Από το 2012 ο Όμιλος Γελασάκη προχώρησε σε επέκταση του χαρτοφυλακίου του συμπεριλαμβάνοντας υπηρεσίες φιλοξενίας και εστιάζοντας σε εμπειρίες πολυτέλειας υψηλού επιπέδου.

Η εφημερίδα “Αγώνας της Κρήτης” εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live