24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Θρήνος για τον θάνατο του Διονύση Μαργαρώνη, ενός εκλεκτού Χανιώτη επιχειρηματία

Ημερομηνία:

Με βαριά θλίψη, η κοινωνία των Χανίων αποχαιρετά τον Διονύση Μαργαρώνη, έναν εκλεκτό επιχειρηματία και άνθρωπο με πλούσια προσφορά στην τοπική κοινωνία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 86 ετών.

Ο Διονύσης Μαργαρώνης άφησε το στίγμα του στον χώρο της ένδυσης, δημιουργώντας επιτυχημένα καταστήματα, με πιο γνωστό την “Αθηναία Μαργαρώνη”.

Η δραστηριότητά του δεν περιοριζόταν μόνο στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς υπηρέτησε με αφοσίωση την τοπική κοινωνία, διατελώντας πρόεδρος και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χανίων από το 1983 έως το 1987.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια και στους φίλους του, οι οποίοι τον θυμούνται για την καλοσύνη, την ανιδιοτέλεια και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Διονύση Μαργαρώνη θα ψαλεί την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ