Ιδρύεται η Candia Bank

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ενόψει της συγχώνευσης με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και την απορρόφηση των εργασιών της HSBC στην Ελλάδα η Παγκρήτια Τράπεζα πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ενημερωτική εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης ο οποίος αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό ως αναπτυξιακό και κοινωνικό εργαλείο.

Δείτε σχετικό βίντεο:

"Sponsored links"

neatv.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live