17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Δολοφονία στο Αργουλιό: Την Δευτέρα στις φυλακές Χανίων ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Ημερομηνία:

Στις δικαστικές φυλακές Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα ο 44χρονος κατηγορούμενος για το φονικό που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε μετανιωμένος που αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή.

Ο 44χρονος, για λόγους ασφαλείας, δεν μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο, αλλά  απολογήθηκε σε γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, εμφανίστηκε η γυναίκα του θύματος, με σκοπό να της παραδοθεί η βέρα του άνδρα της, χωρίς ωστόσο, η παρουσία της να προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ο 44χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, φέρεται να μίλησε για τον «πυροσβεστικό» ρόλο που είχε στις κατά καιρούς φασαρίες, όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κατά τον ίδιο και όπλισε το χέρι του ήταν τα χυδαία και βαριά λόγια που φέρεται να ξεστόμισε το θύμα, αμέσως μετά το μνημόσυνο του πατέρα του.

Διονύσης Βέρρας από την μια και Γιώργος Στειακάκης από την άλλη, απευθύνουν συνεχείς εκκλήσεις να σταματήσει η οπλοχρησία που οδηγεί σε τέτοια αποτελέσματα, καθώς επίσης να επικρατήσει στις δύο οικογένειες λογική για να μην ανοίξει νέος κύκλος αίματος.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ