19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

ΙΝΚΑ Χανίων, Πλατανιάς και Αλλατίνη έδωσαν τα εισιτήρια διαρκείας

Ημερομηνία:

ΤΟ ΙΝΚΑ Χανίων σε συνεργασία με την εταιρία ΑΛΛΑΤΙΝΗ και την ΠΑΕ Πλατανιάς πραγματοποίησαν διαγωνισμό,ο οποίος έδινε τη δυνατότητα σε 10 υπερτυχερούς ποδοσφαιρόφιλους να κερδίσουν 10 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του Πλατανιά. Αγοράζοντας ουσιαστικά μια συγκεκριμένη συσκευασία των προϊόντων της ΑΛΛΑΤΙΝΗ ο καταναλωτής έμπαινε στην κλήρωση για να κερδίσει το εισιτήριο διαρκείας.Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο ΙΝΚΑ Χανίων στους Αγ. Αποστόλους η εκδήλωση παράδοσης των εισιτηρίων διαρκείας στους 10 υπερ τυχερούς, οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι που θα παρακολουθήσουν τα φετινά παιχνίδια της χανιώτικης ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη συμμετοχή εξέφρασαν οι εμπνευστές του διαγωνισμού.

Ωστόσο, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, οι Θωμάς Ναζλίδης, Φαμπιάν Στόλερ και Κώστας Περιστερίδης. Οι τρεις παίκτες έκαναν τις απονομές των εισιτηρίων διαρκείας και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές τους.

To δελτίο τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Τη σπουδαιότητα της πολύπλευρης στήριξης των φιλάθλων στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων επεσήμαναν οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Ναζλίδης, Κώστας Περιστερίδης και Φαμπιάν Στόλερ, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε σε σούπερ μάρκετ του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, στους Αγίους Αποστόλους, σε συνεργασία με την εταιρεία Elbisco.
Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αγοράσει δέκα κάρτες διαρκείας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στη Θύρα 3, τις οποίες και διέθεσε, μέσω διαγωνισμού που διεξήγαγε το προηγούμενο διάστημα, σε ισάριθμους φίλους της Χανιώτικης ομάδας.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Λάμπρος Μαλτέζος παρέδωσαν απόψε τις κάρτες διαρκείας σε τέσσερις από τους δέκα τυχερούς, παρουσία της επιθεωρήτριας Δυτικής Κρήτης της εταιρείας Elbisco Μαργαρίτας Παπαδογιωργάκη και του επιθεωρητή καταστημάτων ΙΝΚΑ Γιάννη Χατζάκη, οι οποίοι τόνισαν ότι και οι δύο μεγάλες εταιρείες στηρίζουν έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργος Γεωργακάκης ευχαρίστησε την εταιρεία Elbisco για την πρωτοβουλία της καθώς και τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ για τη διαχρονική του στήριξη στην ομάδα του Πλατανιά και υπογράμμισε, παράλληλα, ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η πολύπλευρη στήριξη που παρέχουν οι φίλοι της ομάδας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Θωμάς Ναζλίδης, Κώστας Περιστερίδης και Φαμπιάν Στόλερ -οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς φίλους της ομάδας και φωτογραφήθηκαν μαζί τους- καθώς υπογράμμισαν ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη από τους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν βροντερή παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια και σημείωσαν ότι στόχος όλων των ποδοσφαιριστών είναι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου ο Πλατανιάς να έχει μια καλή πορεία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...