Κάλεσμα δήμου Κισάμου για το παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου σας προσκαλούν στο Παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2015, στην οδό Σκαλίδη.

Τόπος συνάντησης αλλά και αγορών, το παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στην Κίσσαμο, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη αυτού να κάνει τις Πασχαλινές αγορές του από τους δεκάδες υπαίθριους εμπόρους, βιοτέχνες και παραγωγούς αγροτικών και κτηνοτροφικών Προϊόντων, να γευτεί τοπικά παραδοσιακά εδέσματα και σαρακοστιανούς μεζέδες προσφορά των τοπικών εμπορικών καταστημάτων και να γνωρίσει από κοντά τη μοναδική Κισσαμίτικη φιλοξενία.

Σας Περιμένουμε!

"Sponsored links"

Δείτε το διαφημιστικό σποτ για το παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής 2015 στην ηλεκτρονική δ/νση https://www.youtube.com/watch?v=WhXxDN6ofzg

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις