26.8 C
Chania
Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2026

Κάτω από την Κρήτη το γεωτρύπανο της ExxonMobil

Ημερομηνία:

Αναχώρησε το γεωτρύπανο της ExxonMobil από την κυπριακή ΑΟΖ την Τετάρτη με πορεία δυτικά της Κύπρου.

Το γεωτρύπανο ολοκλήρωσε τις εργασίες του στην κυπριακή ΑΟΖ, και πιο συγκεκριμένα στο οικόπεδο «Γλαύκος», και πλέον αναχώρησε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την Κρήτη.

Είναι γνωστό, ότι η ExxonMobil θα δραστηριοποιηθεί και στα ενεργειακά ζητήματα της Ελλάδας.

in.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σταύρος Αρναουτάκης: «Ιστορική επιταγή και παγκόσμιο χρέος η ανάδειξη των Μινωικών Ανακτορικών Κέντρων»

Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κνωσό για την εγγραφή των Μινωικών Ανακτορικών Κέντρων στην UNESCO. Παρουσία Μενδώνη, Αρναουτάκη, με αποκάλυψη πινακίδας και ξενάγηση.

Μ. Χνάρης: Άμεση λήψη μέτρων για τη δίκαιη ολοκλήρωση της κτηματογράφησης στο Ρέθυμνο

Ο βουλευτής Ρεθύμνου Μ. Χνάρης κατέθεσε αναφορά για τα προβλήματα της κτηματογράφησης, μετά από ψήφισμα ΤΕΕ και Δικηγορικού Συλλόγου. Ζητά παράταση προθεσμιών και θεσμική αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων της Κρήτης.

Εκδήλωση Μνήμης για την 85η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Καντάνου

Εκδήλωση Μνήμης για την 85η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Καντάνου στις 3 Ιουνίου 2026. Δηλώσεις συμμετοχής με κατάθεση στεφάνου στο info@kantanouselinou.gr.

Ενεργοποίηση Πεδίου Βολής «Καραβιά» στα Χανιά για άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει την ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής «Καραβιά» στις 29 Μαΐου 2026 για άσκηση πυρών του Πολεμικού Ναυτικού. Αποκλεισμός θαλάσσιας περιοχής από 07:00 έως 10:00 UTC.