Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στις αστυνομικές αρχές στα Χανιά, μετά από πληροφορία για απόπειρα αυτοκτονίας ενός ηλικιωμένου σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, είχε εκμυστηρευτεί την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του σε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του.
Κατά την έρευνα στην κατοικία του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα που καθοδηγούσε τις αρχές στο σημείο όπου σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο από αυτοπυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο.
Ο ηλικιωμένος παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται στη υπό ιατρική παρακολούθηση, με την κατάστασή του να κρίνεται ως σοβαρή αλλά σταθερή.
Την υπόθεση και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.



