Καινούργια διεθνή διάκριση αυτή τη φορά από την Αγγλία για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

Κανένα σχόλιο

Ένα ακόμη διεθνές βραβείο για τον ταλαντούχο Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά , αυτή τη φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο «GREAT BRITISH SMALL PRINT CIRCUIT 2017», που διοργανώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της  PSA (Photographic Society of America) και της  FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Ο διαγωνισμός έγινε με τυπωμένες φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Workington της Αγγλίας και όχι ηλεκτρονικά.

"Sponsored links"

Συμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια» όπου και βραβεύτηκε με το «Honorable Mention» για την φωτογραφία του με τίτλο «Pianist at Krakow Square».

Συνολικά διακρίθηκε και με Δεκαπέντε Διεθνείς Αναρτήσεις.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 414 φωτογράφοι από όλη την υφήλιο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Pianist at Krakow Square

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live