Και η Δήμαρχος της Βαρκελώνης Άντα Κολάου μαζί με τον Βαρουφάκη για μια “άλλη Ευρώπη”: Ουρές για να ακούσουν την ομιλία του | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Χαμός επικράτησε την Πέμπτη στη Βαρκελώνη, με αφορμή ομιλία του πρώην υπ. Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για την δημοκρατία στην Ευρώπη. Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε στην Βαρκελώνη μετά από πρόσκληση της δημάρχου, Άντα Κολάου.

Εκατοντάδες Ισπανοί περίμεναν για αρκετή ώρα στην ουρά προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στην αίθουσα των 300 ατόμων όπου θα μιλούσε ο πρώην ΥΠΟΙΚ.

«Περιμένοντας τον Βαρουφάκη…Απομένουν ακόμη 15 λεπτά», γράφει ένας χρήστης του twitter ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Ουρά για να δουν τον Γ. Βαρουφάκη να μιλάει στη Βαρκελώνη».

"Sponsored links"

Ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης στο λογαριασμό του στο Twitter, ευχαρίστησε όλους όσους πήγαν να τον ακούσουν. «Ευχαριστώ Βαρκελώνη!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι συζήτησε με την Άντα Κολάου

Την Τετάρτη η Δήμαρχος της Βαρκελώνης συναντήθηκε με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στο γραφείο της στη Βαρκελώνη. Όπως η ίδια εξήγησε σκοπός της συνάντησης τους ήταν να συζητήσουν το έλλειμμα δημοκρατίας που ταλανίζει την Ευρώπη και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για την αποκατάστασή της σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η κα Colau ανακοίνωσε την συνάντησή της με τον Γιάνη Βαρουφάκη μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, περιγράφοντας τις συναντήσεις τους στο Δημαρχείο με μια κοινή δήλωση ότιως «Μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή και θα τη δημιουργήσουμε εκ θεμελίων».

Η συνάντηση έγινε μια μέρα πριν ο πρώην Υπουργός μιλήσει, μετά από πρόσκληση του Δήμου της Βαρκελώνης, σε ευρύ κοινό με θέμα: «Συζητώντας για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία». Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, επίσης,  ο Αντιδήμαρχος της πόλης ​​Gerardo Pisarello και η σύζυγος του κ. Βαρουφάκη, εικαστικός Δανάη Στράτου.

Η Ada Colau, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Gerardo Pisarello θα είναι μεταξύ των Ευρωπαίων που θα δουλέψουν μαζί με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και, την ίδια στιγμή, σε δικτύου πόλεων, κοινοτήτων, δήμων και περιφερειών.

tvxs.gr

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live